hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kočičí křik z vepřového masa (1).JPGkočičí křik z vepřového masa (2).JPG
    • kočičí křik z vepřového masa (1).JPG
    • kočičí křik z vepřového masa (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na nudličky. Na másle zpěníme cibuli, přidáme maso, které osolíme a za občasného promíchání povaříme dokud se maso nezatáhne. Potom podlijeme maso trochou vody tak, aby se dusilo. Pokud máte po ruce vývar z morkové kosti nebo hovězí vývar tak jej na podlévání použijte. Přidejte veškeré koření, ocet, dle chuti osolte a přiveďte vše k varu. Dusíme za občasného podlévání a promíchávání 30 minut na plameni staženém na polovinu. Pět minut před koncem dušení přidáme na kostičky nakrájené okurky a lák. Nakonec přidáme kysanou smetanu, vše promícháme a necháme ještě 2 minuty přejít varem. 2 - Jako přílohu podávejte vařené kroupy, které jsou v Rakousku stejně jako v Čechách tradiční přílohou. A kdo nemá kroupy v lásce může jako přílohu podávat dušenou rýži. Výživová hodnota ječných krup s rýží je však nesrovnatelná. Kroupy jsou velmi zdravé. Uvařte je předem v tlakovém hrnci v osolené vodě. Nejprve je propláchněte horkou vodou a potom vložte do tlakového hrnce. Od začátku syčení si nastavte 30 minut a kroupy jsou hotové. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz