hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové řízky po dalmatsku  (2).JPGVepřové řízky po dalmatsku  (3).JPG
    • Vepřové řízky po dalmatsku  (2).JPG
    • Vepřové řízky po dalmatsku  (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a osmahneme na sádle tak, aby se maso zatáhlo. Řízky vyndáme na talíř, do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli a promícháme ji s výpekem, tím takzvaně vytřeme hrnec. přidáme 2 naběračky zeleninového vývaru, případně vody a přidáme mletou papriku, protlak, hořčici, dle chuti sůl, víno, šťávu z 1/2 citronu a citronovou kůru. Vše důkladně promícháme metličkou. 2 - Vložíme zpět řízky, přivedeme k varu, plamen stáhneme na polovinu a dusíme pod pokličkou za občasného promíchání 15 minut. Dle potřeby přiléváme vývar. Sedm minut před uplynutím doby dušení vložíme papriky nakrájené na kostičky. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz