hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hradecká kotleta plněná pivním sýrem (4).JPGHradecká kotleta plněná pivním sýrem (2).JPG
    • Hradecká kotleta plněná pivním sýrem (4).JPG
    • Hradecká kotleta plněná pivním sýrem (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kotlety vyberte tak, abyste do nich mohli udělat kapsu, jsou tedy vhodné kotlety trochu vyšší. V kotletách udělejte kapsu a do každé vložte šupinku másla a kousky pivního sýra. Kotlety sepněte párátky naklepejte, osolte a opepřete. 2 - Kotlety osmahneme na sádle z obou stran, tak aby se maso zatáhlo. Nebojte se na smažení používat sádlo, je to kvalitní tuk a dodá smaženým pokrmům výjimečnou chuť. Kotlety potom podlijte vývarem z morkové kosti a duste pod pokličkou dokud nejsou měkké. Dle potřeby podlévejte vývarem. Podávejte s červeným sterilovaným zelím a pečeným bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz