hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vepřový řízek po brněnsku (2).JPGvepřový řízek po brněnsku (3).JPGvepřový řízek po brněnsku (1).JPG
    • vepřový řízek po brněnsku (2).JPG
    • vepřový řízek po brněnsku (3).JPG
    • vepřový řízek po brněnsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky naklepeme osolíme, opepříme a potřeme hořčicí z obou stran. Plátky potom posypeme strouhanku, tu ještě rukama přitlačíme na maso, ihned obalíme řízky ve vejcích a hned je osmahneme v pánvi na sádle. Maso vyndáme na talíř, do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli a takzvaně s ní vytřeme pánev. Potom vrátíme zpět maso a lehce ho podlijeme vývarem z morkové kosti. Přidáme žampiony nakrájené na čtvrtky a dusíme vše pod pokličkou 20 minut na staženém plameni. Dle potřeby doléváme vývar. Promíchejte kysanou smetanu a majonézu. Tento dip přidáme k pečeným bramborům, které jsou přílohou této úžasné krajové pochoutky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz