hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vepřový řízek po brněnsku (2).JPGvepřový řízek po brněnsku (3).JPGvepřový řízek po brněnsku (1).JPG
    • vepřový řízek po brněnsku (2).JPG
    • vepřový řízek po brněnsku (3).JPG
    • vepřový řízek po brněnsku (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky naklepeme osolíme, opepříme a potřeme hořčicí z obou stran. Plátky potom posypeme strouhanku, tu ještě rukama přitlačíme na maso, ihned obalíme řízky ve vejcích a hned je osmahneme v pánvi na sádle. Maso vyndáme na talíř, do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli a takzvaně s ní vytřeme pánev. Potom vrátíme zpět maso a lehce ho podlijeme vývarem z morkové kosti. Přidáme žampiony nakrájené na čtvrtky a dusíme vše pod pokličkou 20 minut na staženém plameni. Dle potřeby doléváme vývar. Promíchejte kysanou smetanu a majonézu. Tento dip přidáme k pečeným bramborům, které jsou přílohou této úžasné krajové pochoutky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz