hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Libenske veprove na paprice (2).JPGLibenske veprove na paprice (1).JPG
    • Libenske veprove na paprice (2).JPG
    • Libenske veprove na paprice (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na menší kousky. Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme ji na oleji. Přidáme nakrájené maso, osolíme ho a vaříme a promícháváme na cibuli dokud se maso nezatáhne. Následně přidáme všechno koření a protlak, vše podlijeme zeleninovým vývarem tak, aby se maso dusilo a vše důkladně promícháme. Dusíme vše pod pokličkou dokud maso není měkké a dle potřeby doléváme vývar. 2 - Když maso změkne přidáme na plátky nakrájené žampiony a povaříme je s masem pod pokličkou 5 minut. Potom přidáme na kostičky nakrájenou papriku a vše povaříme ještě 5 minut. Dle potřeby doléváme vývar a dle chuti dosolíme. Omáčku zjemníme kysanou smetanou. Jako příloha jsou vhodné těstoviny nebo rýže, případně kroupy. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz