hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Libenske veprove na paprice (2).JPGLibenske veprove na paprice (1).JPG
    • Libenske veprove na paprice (2).JPG
    • Libenske veprove na paprice (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na menší kousky. Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme ji na oleji. Přidáme nakrájené maso, osolíme ho a vaříme a promícháváme na cibuli dokud se maso nezatáhne. Následně přidáme všechno koření a protlak, vše podlijeme zeleninovým vývarem tak, aby se maso dusilo a vše důkladně promícháme. Dusíme vše pod pokličkou dokud maso není měkké a dle potřeby doléváme vývar. 2 - Když maso změkne přidáme na plátky nakrájené žampiony a povaříme je s masem pod pokličkou 5 minut. Potom přidáme na kostičky nakrájenou papriku a vše povaříme ještě 5 minut. Dle potřeby doléváme vývar a dle chuti dosolíme. Omáčku zjemníme kysanou smetanou. Jako příloha jsou vhodné těstoviny nebo rýže, případně kroupy. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz