Postup
1 - Z pečeně odřízneme bílé na povrchu, sůl a koření se tak lépe nasákne do masa. Pečeni osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a posypeme tymiánem. Pečeni necháme odležet v lednici 2 hodiny, ale lepší chuti dosáhnete, pokud ji necháte v lednici přes noc. Ale není to nutné. 2 - Na sádle v tlakovém hrnci zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, na ni vložíme pečeni a po obou stranách ji osmahneme tak, aby se maso zatáhlo. Potom přilijeme tolik vody aby dosahovala do poloviny pečeně a lehce ji osolte. Tlakový hrnce uzavřeme a když začne hrnec syčet, téměř stáhneme plamen a nastavíme si na minutce 40 - 45 minut dle velikosti pečeně. Hotové maso naporcujeme a podáváme ideálně s bramborovou kaší. Dobrou chuť.