hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vepřová na tymiánu z tlakového hrnce (2).JPGvepřová na tymiánu z tlakového hrnce (1).JPG
    • vepřová na tymiánu z tlakového hrnce (2).JPG
    • vepřová na tymiánu z tlakového hrnce (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z pečeně odřízneme bílé na povrchu, sůl a koření se tak lépe nasákne do masa. Pečeni osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a posypeme tymiánem. Pečeni necháme odležet v lednici 2 hodiny, ale lepší chuti dosáhnete, pokud ji necháte v lednici přes noc. Ale není to nutné. 2 - Na sádle v tlakovém hrnci zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, na ni vložíme pečeni a po obou stranách ji osmahneme tak, aby se maso zatáhlo. Potom přilijeme tolik vody aby dosahovala do poloviny pečeně a lehce ji osolte. Tlakový hrnce uzavřeme a když začne hrnec syčet, téměř stáhneme plamen a nastavíme si na minutce 40 - 45 minut dle velikosti pečeně. Hotové maso naporcujeme a podáváme ideálně s bramborovou kaší. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny








    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz