Postup
1 - Nejprve uvaříme brambory, ty uvaříme ve slupce. Maso nakrájíme na plátky, ty naklepeme, osolíme, opepříme a lehce je osmahneme na sádle tak, aby se maso zatáhlo. Zapékací pekáč vymažeme sádlem a pokládáme do něj osmahlé plátky. 2 - Do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli a dle potřeby přidáme trochu sádla. Nakrájenou cibuli zpěníme, přidáme mletou papriku a papriky nakrájené na kostičky, nasekanou petrželku a rajčata nakrájená na kostičky a uzené maso nakrájené, překvapivě, také na kostičky. Vše podlijeme 200 ml vody, přidáme ocet a vše důkladně promícháme. Přivedeme směs k varu a povaříme ji 3 minuty. Směsí polijeme plátky masa, na směs rozložíme kolečka brambor (slupku sundáme). Pekáč zakryjeme alobalem a vložíme ho do trouby předehřáté na 210 stupňů. Maso pečeme 30 minut. Potom sundáme alobal a posypeme zapečené maso nastrouhaným sýrem. Nechte vše ještě 5 minut zapékat bez alobalu aby se sýr rozpustil. To je vše. Dobrou chuť.