hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vepřový plátek s vůní balsamica (1).JPGvepřový plátek s vůní balsamica (3).JPG
    • vepřový plátek s vůní balsamica (1).JPG
    • vepřový plátek s vůní balsamica (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Vepřové plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Na sádle zpěníme cibuli nastrouhanou na kolečka. Na tuto podestýlku vložíme připravené plátky a povaříme je z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. Plátky masa prozatím vyndáme na talíř. 2 - Do pánve přidáme protlak a zalijeme ho 250 ml vody a dobře vše promícháme metličkou. Následně přidáme všechno koření, balsamico, worcestr a dle chuti sůl. Opět vše důkladně promícháme a vrátíme zpět porce masa. Stáhneme plamen na polovic a dusíme plátky v omáčce pod pokličkou dle velikosti porcí cca 15 - 20 minut. V případě nutnosti dolijte trochu vody. Když je maso měkké přidejte na kostičky nakrájenou papriku, znovu vše promíchejte a nechte pod pokličkou přejít varem 5 minut. Podávejte ideálně s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz