hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    VONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (1).JPGVONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (2).JPGVONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (3).JPG
    • VONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (1).JPG
    • VONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (2).JPG
    • VONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Podle seznamu surovin by si někdo mohl myslet, že se jedná o kdovíjak složitý recept. Ale není to tak, je jednoduchý jako většina čínských receptů. A konečný výsledek hezky provoní vaší kuchyň. Do sekáčku vložíme předepsané suroviny na pastu a mixujeme dokud nevznikne pasta. 2 - Maso nakrájejte na menší kousky a na oleji ho lehce zasmahněte tak, aby se maso zatáhlo. Maso lehce osolte a vyndejte ho prozatím na talíř, který zakryjte dalším talířem. Do výpeku vložte ihned pastu, zalijte ji naběračkou vývaru, přiveďte k varu , stáhněte plamen na polovinu a povařte 5 minut. 3 - Přidejte všechno koření, omáčky, ocet, cukr, 200 g švestek nakrájených na kostičky, vraťte zpět maso a vše důkladně promíchejte. Zalijte vše vývarem tak, aby suroviny na povrchu lehce vystupovaly. Zkrátka to neutopte. Obvykle stačí 350 - 400 ml vývaru, záleží na velikosti hrnce. 4 - Vložte směs do trouby předehřáté na 210 stupňů a zapékejte 40 minut v zakrytém hrnci. Zapečené maso vyndejte zpět na kamna, vložte do omáčky zbytek švestek nakrájených na kostičky a vrchní zelené z jarních cibulek nakrájené na šikmé špalíčky a vše důkladně promíchejte. Plamen stáhněte na polovinu a povařte vše ještě 5 minut. Hotovo. Porce ozdobte čerstvým koriandrem. Podávejte s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na pastu








  • Ostatní

















  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz