hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    VONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (1).JPGVONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (2).JPGVONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (3).JPG
    • VONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (1).JPG
    • VONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (2).JPG
    • VONAVÉ VEPŘOVÉna švestkách po čínsku (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Podle seznamu surovin by si někdo mohl myslet, že se jedná o kdovíjak složitý recept. Ale není to tak, je jednoduchý jako většina čínských receptů. A konečný výsledek hezky provoní vaší kuchyň. Do sekáčku vložíme předepsané suroviny na pastu a mixujeme dokud nevznikne pasta. 2 - Maso nakrájejte na menší kousky a na oleji ho lehce zasmahněte tak, aby se maso zatáhlo. Maso lehce osolte a vyndejte ho prozatím na talíř, který zakryjte dalším talířem. Do výpeku vložte ihned pastu, zalijte ji naběračkou vývaru, přiveďte k varu , stáhněte plamen na polovinu a povařte 5 minut. 3 - Přidejte všechno koření, omáčky, ocet, cukr, 200 g švestek nakrájených na kostičky, vraťte zpět maso a vše důkladně promíchejte. Zalijte vše vývarem tak, aby suroviny na povrchu lehce vystupovaly. Zkrátka to neutopte. Obvykle stačí 350 - 400 ml vývaru, záleží na velikosti hrnce. 4 - Vložte směs do trouby předehřáté na 210 stupňů a zapékejte 40 minut v zakrytém hrnci. Zapečené maso vyndejte zpět na kamna, vložte do omáčky zbytek švestek nakrájených na kostičky a vrchní zelené z jarních cibulek nakrájené na šikmé špalíčky a vše důkladně promíchejte. Plamen stáhněte na polovinu a povařte vše ještě 5 minut. Hotovo. Porce ozdobte čerstvým koriandrem. Podávejte s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na pastu








  • Ostatní

















  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz