hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    thajské vepřové vonave smatou (1).JPGthajské vepřové vonave smatou (2).JPGthajské vepřové vonave smatou (4).JPG
    • thajské vepřové vonave smatou (1).JPG
    • thajské vepřové vonave smatou (2).JPG
    • thajské vepřové vonave smatou (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na tenké plátky, potom na nudličky, které ještě přepůlíme. Maso smícháme se surovinami na marinádu a lehce maso osolíme. 2 - Suroviny na omáčku vložíme do sekáčku a nasekáme na kašičku. Na malém množství oleje povaříme maso tak, aby se zatáhlo. Potom přidáme omáčku ze sekáčku a trochu vody, kterou sekáček vypláchneme. Přidáme na špalíčky nakrájené cibulky, vše důkladně promícháme a za občasného promíchání povaříme 12 minut. Přibližně v polovině vaření lehce stáhneme plamen a dovaříme. Na talíři ozdobte jednotlivé porce čerstvou mátou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu







  • Na omáčku









  • Ostatní










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz