hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    thajské vepřové vonave smatou (1).JPGthajské vepřové vonave smatou (2).JPGthajské vepřové vonave smatou (4).JPG
    • thajské vepřové vonave smatou (1).JPG
    • thajské vepřové vonave smatou (2).JPG
    • thajské vepřové vonave smatou (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na tenké plátky, potom na nudličky, které ještě přepůlíme. Maso smícháme se surovinami na marinádu a lehce maso osolíme. 2 - Suroviny na omáčku vložíme do sekáčku a nasekáme na kašičku. Na malém množství oleje povaříme maso tak, aby se zatáhlo. Potom přidáme omáčku ze sekáčku a trochu vody, kterou sekáček vypláchneme. Přidáme na špalíčky nakrájené cibulky, vše důkladně promícháme a za občasného promíchání povaříme 12 minut. Přibližně v polovině vaření lehce stáhneme plamen a dovaříme. Na talíři ozdobte jednotlivé porce čerstvou mátou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu







  • Na omáčku









  • Ostatní










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz