hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
  • Snadné

  • 4 a více porcí

  • 30 - 45 minut

  • Česko

    Západní Čechy

  • 313
    Domažlické ragů
    domažlické ragů (1).JPGdomažlické ragů (3).JPG
    • domažlické ragů (1).JPG
    • domažlické ragů (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci uvaříme žlutý hrách a vývar z něj použijeme na dušení masa. 2 - Maso nakrájíme na kostičky. Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, které osolíme a povaříme ho na cibulce dokud se nezatáhne.. Přidáme mletou papriku a vše zalijeme hrachovým vývarem tak, aby se maso dusilo. Vše také dobře promícháme. Dusíme dokud maso není měkké a dle potřeby doléváme vývar. 2 - Když je maso měkké přidáme v tlakovém hrnci uvařený hrách, kysanou smetanu a na kostičky nakrájenou okurku. Vše necháme přejít varem 3 minuty. Do hotového ragů vmícháme na kousky nakrájená vejce uvařená na tvrdo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz