hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
  • Snadné

  • 4 a více porcí

  • 30 - 45 minut

  • Česko

    Západní Čechy

  • 310
    Domažlické ragů
    domažlické ragů (1).JPGdomažlické ragů (3).JPG
    • domažlické ragů (1).JPG
    • domažlické ragů (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci uvaříme žlutý hrách a vývar z něj použijeme na dušení masa. 2 - Maso nakrájíme na kostičky. Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, které osolíme a povaříme ho na cibulce dokud se nezatáhne.. Přidáme mletou papriku a vše zalijeme hrachovým vývarem tak, aby se maso dusilo. Vše také dobře promícháme. Dusíme dokud maso není měkké a dle potřeby doléváme vývar. 2 - Když je maso měkké přidáme v tlakovém hrnci uvařený hrách, kysanou smetanu a na kostičky nakrájenou okurku. Vše necháme přejít varem 3 minuty. Do hotového ragů vmícháme na kousky nakrájená vejce uvařená na tvrdo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz