hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    hav_rozek_na_placku (2).JPG
    • hav_rozek_na_placku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si uděláme placek neboli bramborák. Brambory oškrábeme a nastrouháme. Přidáme mléko a promícháme se strouhanými brambory. Následně přidáme všechny ostatní suroviny, dle chuti sůl a vše důkladně promícháme. Bramboráky smažíme zásadně na sádle. Pokud je budete smažit na oleji nebudou ani v nejmenším tak dobré. 2 - Maso naporcujeme na plátky, naklepeme , osolíme, opepříme. V hrnci rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu a přidáme trochu sádla. Plátky masa osmahneme z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. Potom přidáme lečo a prolisovaný česnek, promícháme, přivedeme k varu, mírně stáhneme plamen a povaříme 15 minut. Hotový plátek masa vložte na bramborák, polijte ho omáčkou a bramborák přeložíme. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso









  • Na placek













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz