hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    hav_rozek_na_placku (2).JPG
    • hav_rozek_na_placku (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si uděláme placek neboli bramborák. Brambory oškrábeme a nastrouháme. Přidáme mléko a promícháme se strouhanými brambory. Následně přidáme všechny ostatní suroviny, dle chuti sůl a vše důkladně promícháme. Bramboráky smažíme zásadně na sádle. Pokud je budete smažit na oleji nebudou ani v nejmenším tak dobré. 2 - Maso naporcujeme na plátky, naklepeme , osolíme, opepříme. V hrnci rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu a přidáme trochu sádla. Plátky masa osmahneme z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. Potom přidáme lečo a prolisovaný česnek, promícháme, přivedeme k varu, mírně stáhneme plamen a povaříme 15 minut. Hotový plátek masa vložte na bramborák, polijte ho omáčkou a bramborák přeložíme. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso









  • Na placek













  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz