hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    SLOVÁCKÝ ZÁHORÁCKÝ GULÁŠ (1).JPGSLOVÁCKÝ ZÁHORÁCKÝ GULÁŠ (2).JPG
    • SLOVÁCKÝ ZÁHORÁCKÝ GULÁŠ (1).JPG
    • SLOVÁCKÝ ZÁHORÁCKÝ GULÁŠ (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Houby namáčíme ve vodě. Maso nakrájíme na kostičky. Na sádle zpěníme cibuli nakrájenou na drobno, přidáme maso, promícháme a vaříme za občasného promíchání dokud se maso nezatáhne. Pak přilijeme vodu, ve které jsme namáčeli houby, tak aby se maso dusilo, dle potřeby můžeme dolít vodou. Přidáme mletou sladkou papriku, dle chuti sůl, promícháme a dusíme dokud maso není měkké. Potom přidáme na malé kousky pokrájené zelí a povaříme 10 minut. Nakonec vmícháme kysanou smetanu, vše opět dobře promícháme a necháme přejít varem 3 minuty. Podávejte s bramborem nebo knedlíkem či dušenou rýží. Příloha může být dle vaší volby, guláš chutná dobře také s těstovinami. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz