hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vepřová pochoutka krále šumavy (1).JPGvepřová pochoutka krále šumavy (2).JPG
    • vepřová pochoutka krále šumavy (1).JPG
    • vepřová pochoutka krále šumavy (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky a potom na kostičky. Klobásy nakrájíme na kolečka, houby na čtvrtky, jablka na osminky (neloupeme je), cibule na drobno. Vše vložíme do větší mísy, přidáme koření a dle chuti sůl a vše dobře promícháme. Potom přidáme olej a opět vše dobře promícháme. Tuto směs necháme potom odležet v lednici alespoň 2 hodiny. Na alobal pokládáme vždy hromádku z mísy, zabalíme ji a pečeme v troubě předehřáté na 220 stupňů 30 - 35 minut, dle velikosti balíčků. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz