hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vepřová pochoutka krále šumavy (1).JPGvepřová pochoutka krále šumavy (2).JPG
    • vepřová pochoutka krále šumavy (1).JPG
    • vepřová pochoutka krále šumavy (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 13.3. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 13.3. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky a potom na kostičky. Klobásy nakrájíme na kolečka, houby na čtvrtky, jablka na osminky (neloupeme je), cibule na drobno. Vše vložíme do větší mísy, přidáme koření a dle chuti sůl a vše dobře promícháme. Potom přidáme olej a opět vše dobře promícháme. Tuto směs necháme potom odležet v lednici alespoň 2 hodiny. Na alobal pokládáme vždy hromádku z mísy, zabalíme ji a pečeme v troubě předehřáté na 220 stupňů 30 - 35 minut, dle velikosti balíčků. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz