hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    krkonošské veprové filé (1).JPGkrkonošské veprové filé (2).JPG
    • krkonošské veprové filé (1).JPG
    • krkonošské veprové filé (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a osmahneme na větší pánvi na sádle a vyndáme prozatím na talíř, který přikryjeme. 2 - Do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli a pánev sní tzv. vytřeme, přidáme lžící hladké mouky, přilijeme 400 ml vývaru z morkové kosti, přidáme kmín, dle chuti sůl a na plátky nakrájené žampiony. Vše dobře promícháme, přivedeme k varu a povaříme na mírně staženém plameni za občasného promíchání pod pokličkou 10 minut. V polovině času vložte zpět maso i se šťávou, která zbyla na talíři. Hotovo, to byla ale rychlovka. Podávejte s dušenou rýží nebo bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz