hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    krkonošské veprové filé (1).JPGkrkonošské veprové filé (2).JPG
    • krkonošské veprové filé (1).JPG
    • krkonošské veprové filé (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a osmahneme na větší pánvi na sádle a vyndáme prozatím na talíř, který přikryjeme. 2 - Do výpeku vložíme na drobno nakrájenou cibuli a pánev sní tzv. vytřeme, přidáme lžící hladké mouky, přilijeme 400 ml vývaru z morkové kosti, přidáme kmín, dle chuti sůl a na plátky nakrájené žampiony. Vše dobře promícháme, přivedeme k varu a povaříme na mírně staženém plameni za občasného promíchání pod pokličkou 10 minut. V polovině času vložte zpět maso i se šťávou, která zbyla na talíři. Hotovo, to byla ale rychlovka. Podávejte s dušenou rýží nebo bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz