hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové maso v sladkokyselé omáčce (2).JPGVepřové maso v sladkokyselé omáčce (1).JPG
    • Vepřové maso v sladkokyselé omáčce (2).JPG
    • Vepřové maso v sladkokyselé omáčce (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme nejprve na plátky, které lehce naklepeme, osolíme, nakrájíme na nudličky a potom na menší kousky. 2 - Smícháme všechny předepsané suroviny na těstíčko a metličkou ho dobře vymícháme. V těstíčku namáčíme kousky masa, které osmahneme po obou stranách na sádle a vyndáme je na talíř s ubrouskem. Do výpeku vložíme rajčatový protlak, stáhneme plamen a 1/2 minuty mícháme. Potom přilijeme téměř celý drůbeží vývar(necháme si pouze do skleničky na rozmíchání škrobu), dobře vše promícháme metličkou, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Potom přidáme v malém množství vývaru rozmíchaný solamyl a za téměř stálého míchání necháme přejít varem 3 minuty. Na talíři omáčkou přelijeme kousky masa. Podávejte s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso






  • Na těstíčko







  • Na omáčku










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz