hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové maso v sladkokyselé omáčce (2).JPGVepřové maso v sladkokyselé omáčce (1).JPG
    • Vepřové maso v sladkokyselé omáčce (2).JPG
    • Vepřové maso v sladkokyselé omáčce (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme nejprve na plátky, které lehce naklepeme, osolíme, nakrájíme na nudličky a potom na menší kousky. 2 - Smícháme všechny předepsané suroviny na těstíčko a metličkou ho dobře vymícháme. V těstíčku namáčíme kousky masa, které osmahneme po obou stranách na sádle a vyndáme je na talíř s ubrouskem. Do výpeku vložíme rajčatový protlak, stáhneme plamen a 1/2 minuty mícháme. Potom přilijeme téměř celý drůbeží vývar(necháme si pouze do skleničky na rozmíchání škrobu), dobře vše promícháme metličkou, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Potom přidáme v malém množství vývaru rozmíchaný solamyl a za téměř stálého míchání necháme přejít varem 3 minuty. Na talíři omáčkou přelijeme kousky masa. Podávejte s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso






  • Na těstíčko







  • Na omáčku










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz