hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové v těstíčku se slakokyselou omáčkou (1).JPGVepřové v těstíčku se slakokyselou omáčkou (6).JPG
    • Vepřové v těstíčku se slakokyselou omáčkou (1).JPG
    • Vepřové v těstíčku se slakokyselou omáčkou (6).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, které lehce naklepeme, nakrájíme nejprve na nudličky a potom na menší kousky, které následně osolíme. 2 - V míse metličkou promícháme všechny předepsané suroviny, vložíme maso a dobře v těstíčku kousky masa obalíme. Na pánvi kousky masa osmahneme na sádle z obou stran, vyndáme na talíř s ubrouskem a z vrchu zakryjeme dalším talířem. 3 - Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme na kolečka nakrájený zázvor a ještě chvíli cca 2 minuty vaříme a mícháme. Směs potom zalijeme 500 ml drůbežího vývaru, přidáme sojovou omáčku, ocet, cukr a dle chuti sůl. Mírně stáhneme plamen a povaříme 5 minut. Nakonec přidáme v horkém drůbežím vývaru rozmíchaný solamyl. Podávejte s jasmínovou rýží. Na talíři na sebe naskládejte kousky masa a přelijte je omáčkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těstíčko






  • Na omáčku












  • Na maso







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz