Postup
1 - Maso nakrájíme na plátky, které lehce naklepeme, nakrájíme nejprve na nudličky a potom na menší kousky, které následně osolíme. 2 - V míse metličkou promícháme všechny předepsané suroviny, vložíme maso a dobře v těstíčku kousky masa obalíme. Na pánvi kousky masa osmahneme na sádle z obou stran, vyndáme na talíř s ubrouskem a z vrchu zakryjeme dalším talířem. 3 - Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme na kolečka nakrájený zázvor a ještě chvíli cca 2 minuty vaříme a mícháme. Směs potom zalijeme 500 ml drůbežího vývaru, přidáme sojovou omáčku, ocet, cukr a dle chuti sůl. Mírně stáhneme plamen a povaříme 5 minut. Nakonec přidáme v horkém drůbežím vývaru rozmíchaný solamyl. Podávejte s jasmínovou rýží. Na talíři na sebe naskládejte kousky masa a přelijte je omáčkou. Dobrou chuť.