hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vcepřové plátky s houbami a ječnými kroupy (4).JPGvcepřové plátky s houbami a ječnými kroupy (2).JPG
    • vcepřové plátky s houbami a ječnými kroupy (4).JPG
    • vcepřové plátky s houbami a ječnými kroupy (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. Plátky masa vyndáme na talíř a do výpeku vložíme na drbno nakrájenou cibuli, lehce ji osmahneme a přidáme na plátky nakrájené žampiony. Dobře vše promícháme, podlijeme lehce vodou a vrátíme zpět plátky masa. Přivedeme k varu, stáhneme trochu plamen a dusíme pod pokličkou dle velkosti porcí přibližně 15 minut. Potom přidáme kysanou smetanu dobře ji v omáčce rozmícháme a necháme přejít 3 minuty varem. 2 - Kroupy nejrychleji uvaříte v tlakovém hrnci neboli papiňáku. Kroupy vařte v osolené vodě a od chvíle kdy začne hrnce syčet, nastavte si minutku na 25 minut. Přeceďte a je hotovo. Na talíři promíchejte kroupy s omáčkou. Vhodnou přílohou jsou také houskové knedlíky, ale kroupy jsou zdravější a také jsou tradiční českou přílohou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz