hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vcepřové plátky s houbami a ječnými kroupy (4).JPGvcepřové plátky s houbami a ječnými kroupy (2).JPG
    • vcepřové plátky s houbami a ječnými kroupy (4).JPG
    • vcepřové plátky s houbami a ječnými kroupy (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji z obou stran tak, aby se maso zatáhlo. Plátky masa vyndáme na talíř a do výpeku vložíme na drbno nakrájenou cibuli, lehce ji osmahneme a přidáme na plátky nakrájené žampiony. Dobře vše promícháme, podlijeme lehce vodou a vrátíme zpět plátky masa. Přivedeme k varu, stáhneme trochu plamen a dusíme pod pokličkou dle velkosti porcí přibližně 15 minut. Potom přidáme kysanou smetanu dobře ji v omáčce rozmícháme a necháme přejít 3 minuty varem. 2 - Kroupy nejrychleji uvaříte v tlakovém hrnci neboli papiňáku. Kroupy vařte v osolené vodě a od chvíle kdy začne hrnce syčet, nastavte si minutku na 25 minut. Přeceďte a je hotovo. Na talíři promíchejte kroupy s omáčkou. Vhodnou přílohou jsou také houskové knedlíky, ale kroupy jsou zdravější a také jsou tradiční českou přílohou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz