hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Štýrská marinovaná vepr_pecene (4).JPGŠtýrská marinovaná vepr_pecene (2).JPG
    • Štýrská marinovaná vepr_pecene (4).JPG
    • Štýrská marinovaná vepr_pecene (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso zbavíme bílého tuku na povrchu. Mrkev a cibuli nakrájíme na tenká kolečka, česnek na plátky. Maso osolíme a potřeme olejem. Potom pečeni posypeme směsí koření tymiánu, bazalky a rozmarýnu. Pečeni z obou stran opepříme a dospodu a navrch rozložíme hřebíčky a dospodu dáme 1 bobkový list. Na maso rozložíme také část promíchané zeleniny. Pečeni nakonec přelijeme vínem a necháme 12 hodin marinovat. 2 - Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pečeni vyndáme na talíř a na marinádu rozložíme nakrájené brambory, které osolíme. Vrátíme zpět pečeni a pokryjeme ji hoblinkami másla také z vrchu. Pečeni zakryjeme alobalem a vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů. Pečeme 90 minut. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu















  • Ostatní







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz