hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Štýrská marinovaná vepr_pecene (4).JPGŠtýrská marinovaná vepr_pecene (2).JPG
    • Štýrská marinovaná vepr_pecene (4).JPG
    • Štýrská marinovaná vepr_pecene (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso zbavíme bílého tuku na povrchu. Mrkev a cibuli nakrájíme na tenká kolečka, česnek na plátky. Maso osolíme a potřeme olejem. Potom pečeni posypeme směsí koření tymiánu, bazalky a rozmarýnu. Pečeni z obou stran opepříme a dospodu a navrch rozložíme hřebíčky a dospodu dáme 1 bobkový list. Na maso rozložíme také část promíchané zeleniny. Pečeni nakonec přelijeme vínem a necháme 12 hodin marinovat. 2 - Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pečeni vyndáme na talíř a na marinádu rozložíme nakrájené brambory, které osolíme. Vrátíme zpět pečeni a pokryjeme ji hoblinkami másla také z vrchu. Pečeni zakryjeme alobalem a vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů. Pečeme 90 minut. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu















  • Ostatní







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz