Postup
1 - Maso zbavíme bílého tuku na povrchu. Mrkev a cibuli nakrájíme na tenká kolečka, česnek na plátky. Maso osolíme a potřeme olejem. Potom pečeni posypeme směsí koření tymiánu, bazalky a rozmarýnu. Pečeni z obou stran opepříme a dospodu a navrch rozložíme hřebíčky a dospodu dáme 1 bobkový list. Na maso rozložíme také část promíchané zeleniny. Pečeni nakonec přelijeme vínem a necháme 12 hodin marinovat. 2 - Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Pečeni vyndáme na talíř a na marinádu rozložíme nakrájené brambory, které osolíme. Vrátíme zpět pečeni a pokryjeme ji hoblinkami másla také z vrchu. Pečeni zakryjeme alobalem a vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů. Pečeme 90 minut. Dobrou chuť.