hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    špindlerovské maso (4).JPGšpindlerovské maso (2).JPG
    • špindlerovské maso (4).JPG
    • špindlerovské maso (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kýtu nejprve nakrájíme na plátky lehce naklepeme a nakrájíme na nudličky, které ještě přepůlíme. Játra nakrájíme také na nudličky. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme a maso a játra a za občasného promíchání vaříme dokud se maso nezatáhne. Potom ho osolíme, opepříme a dobře znovu promícháme. Potom přidáme protlak, ostatní koření, sojovku, ocet a lžičku cukru, lehce vše podlijeme vodu nebo pokud máte vývar, tak vývarem a dusíme za občasného promíchání 10 minut. Potom přidáme na kostičky nakrájené okurky a papriky, na plátky nastrouhané žampiony. Vše řádně promícháme, dle chuti dosolíme a povaříme na mírně staženém plameni ještě 10 minut. Podávejte s dušenou rýží nebo hranolkami. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz