hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    špindlerovské maso (4).JPGšpindlerovské maso (2).JPG
    • špindlerovské maso (4).JPG
    • špindlerovské maso (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Kýtu nejprve nakrájíme na plátky lehce naklepeme a nakrájíme na nudličky, které ještě přepůlíme. Játra nakrájíme také na nudličky. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme a maso a játra a za občasného promíchání vaříme dokud se maso nezatáhne. Potom ho osolíme, opepříme a dobře znovu promícháme. Potom přidáme protlak, ostatní koření, sojovku, ocet a lžičku cukru, lehce vše podlijeme vodu nebo pokud máte vývar, tak vývarem a dusíme za občasného promíchání 10 minut. Potom přidáme na kostičky nakrájené okurky a papriky, na plátky nastrouhané žampiony. Vše řádně promícháme, dle chuti dosolíme a povaříme na mírně staženém plameni ještě 10 minut. Podávejte s dušenou rýží nebo hranolkami. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz