hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vepřový plátek řeznického učně z holešovic (1).JPGvepřový plátek řeznického učně z holešovic (2).JPG
    • vepřový plátek řeznického učně z holešovic (1).JPG
    • vepřový plátek řeznického učně z holešovic (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, které, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky osmahneme na oleji a pak je vyndáme na talíř. Do výpeku vložíme lžíci másla, na plátky nakrájené žampiony, na kostičky nakrájenou šunku a na kolečka nakrájené párky. Směs dobře promícháme, lehce osolíme, zalijeme šlehačkou a povaříme na mírně staženém plameni pod pokličkou 4 minuty. Plátky podáváme s bramborem. Na talíři rozložíme na část plátku houbovo-šunkovou směs a ozdobíme napůlenými cherry rajčaty. Dobrou minutkovou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz