hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vepřový plátek řeznického učně z holešovic (1).JPGvepřový plátek řeznického učně z holešovic (2).JPG
    • vepřový plátek řeznického učně z holešovic (1).JPG
    • vepřový plátek řeznického učně z holešovic (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na plátky, které, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky osmahneme na oleji a pak je vyndáme na talíř. Do výpeku vložíme lžíci másla, na plátky nakrájené žampiony, na kostičky nakrájenou šunku a na kolečka nakrájené párky. Směs dobře promícháme, lehce osolíme, zalijeme šlehačkou a povaříme na mírně staženém plameni pod pokličkou 4 minuty. Plátky podáváme s bramborem. Na talíři rozložíme na část plátku houbovo-šunkovou směs a ozdobíme napůlenými cherry rajčaty. Dobrou minutkovou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz