hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
  • Snadné

  • 4 a více porcí

  • 30 - 45 minut

  • Česko

    Východní Čechy

  • 311
    Orlický kotlet
    orlický kotlet (1).JPG
    • orlický kotlet (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme dle návodu na sáčku a potom je uvaříme v tlakovém hrnci, je to rychlejší. Pokud máte pečeni s kostí ořízněte od kosti všechno maso a z žebrové kosti si připravte vývar na podlévání. Pokud máte pečeni bez kosti, můžete pečeni podlévat vodou. Maso naporcujeme, naklepeme, osolíme a na oleji po obou stranách osmahneme. Zalijeme porce masa vývarem nebo vodou tak, aby se maso dusilo. Mezitím s pokrájíme kysané zelí a i s lákem ho v malém množství vody povaříme 10 minut. Cibuli nakrájíme na drobno, slaninu na kostičky a tuto směs osmahneme na malém množství oleje v nepřilnavé pánvi. 2 Maso je udušené do 15 minut. Potom ho vyndáme na talíř a do vydušeného výpeku vložíme koření, fazole, směs cibule a slaniny, smetanu, přidáme prolisovaný česnek a vše dobře promícháme. Nakonec vložíme kysané zelí, znovu vše dobře promícháme, dle chuti dosolíme a vložíme zpět maso. Vše ještě 3 minuty prohřejeme a je hotovo. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz