hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
  • Snadné

  • 4 a více porcí

  • 30 - 45 minut

  • Česko

    Východní Čechy

  • 309
    Orlický kotlet
    orlický kotlet (1).JPG
    • orlický kotlet (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Fazole namáčíme dle návodu na sáčku a potom je uvaříme v tlakovém hrnci, je to rychlejší. Pokud máte pečeni s kostí ořízněte od kosti všechno maso a z žebrové kosti si připravte vývar na podlévání. Pokud máte pečeni bez kosti, můžete pečeni podlévat vodou. Maso naporcujeme, naklepeme, osolíme a na oleji po obou stranách osmahneme. Zalijeme porce masa vývarem nebo vodou tak, aby se maso dusilo. Mezitím s pokrájíme kysané zelí a i s lákem ho v malém množství vody povaříme 10 minut. Cibuli nakrájíme na drobno, slaninu na kostičky a tuto směs osmahneme na malém množství oleje v nepřilnavé pánvi. 2 Maso je udušené do 15 minut. Potom ho vyndáme na talíř a do vydušeného výpeku vložíme koření, fazole, směs cibule a slaniny, smetanu, přidáme prolisovaný česnek a vše dobře promícháme. Nakonec vložíme kysané zelí, znovu vše dobře promícháme, dle chuti dosolíme a vložíme zpět maso. Vše ještě 3 minuty prohřejeme a je hotovo. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz