hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Duchcovský rarášek (3).JPGDuchcovský rarášek (4).JPG
    • Duchcovský rarášek (3).JPG
    • Duchcovský rarášek (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme naklepeme, osolíme a lehce opepříme. V hrnci na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme meltou papriku, chilli papričku nakrájenou na malé kousky a plátky masa, které rychle po obou stranách osmahneme tak, aby se maso zatáhlo. Přilijeme 250 ml zeleninového vývaru a dusíme pod pokličkou za občasného promíchání 15 minut. Dle chuti osolíme. 2 - Zelí nakrouháme na jemno, promícháme se solí a krátce povaříme na menším množství oleje za častého míchání cca 1 minutu. Potom přidáme oloupaná a na drobno nasekaná rajčata, promícháme přidáme 2 naběračky zeleninového vývaru a povaříme 15 minut za občasného promíchání. 3 - Měkké maso vyndáme na talíř, do omáčky vložíme uvařené zelí, promícháme, 3 minuty povaříme na mírně staženém plameni a vrátíme zpět maso. Podávejte s brambory vařenými ve slupce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz