hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Duchcovský rarášek (3).JPGDuchcovský rarášek (4).JPG
    • Duchcovský rarášek (3).JPG
    • Duchcovský rarášek (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme naklepeme, osolíme a lehce opepříme. V hrnci na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme meltou papriku, chilli papričku nakrájenou na malé kousky a plátky masa, které rychle po obou stranách osmahneme tak, aby se maso zatáhlo. Přilijeme 250 ml zeleninového vývaru a dusíme pod pokličkou za občasného promíchání 15 minut. Dle chuti osolíme. 2 - Zelí nakrouháme na jemno, promícháme se solí a krátce povaříme na menším množství oleje za častého míchání cca 1 minutu. Potom přidáme oloupaná a na drobno nasekaná rajčata, promícháme přidáme 2 naběračky zeleninového vývaru a povaříme 15 minut za občasného promíchání. 3 - Měkké maso vyndáme na talíř, do omáčky vložíme uvařené zelí, promícháme, 3 minuty povaříme na mírně staženém plameni a vrátíme zpět maso. Podávejte s brambory vařenými ve slupce. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz