Postup
1 - Maso nakrájíme naklepeme, osolíme a lehce opepříme. V hrnci na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme meltou papriku, chilli papričku nakrájenou na malé kousky a plátky masa, které rychle po obou stranách osmahneme tak, aby se maso zatáhlo. Přilijeme 250 ml zeleninového vývaru a dusíme pod pokličkou za občasného promíchání 15 minut. Dle chuti osolíme. 2 - Zelí nakrouháme na jemno, promícháme se solí a krátce povaříme na menším množství oleje za častého míchání cca 1 minutu. Potom přidáme oloupaná a na drobno nasekaná rajčata, promícháme přidáme 2 naběračky zeleninového vývaru a povaříme 15 minut za občasného promíchání. 3 - Měkké maso vyndáme na talíř, do omáčky vložíme uvařené zelí, promícháme, 3 minuty povaříme na mírně staženém plameni a vrátíme zpět maso. Podávejte s brambory vařenými ve slupce. Dobrou chuť.