hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Letní vepřový guláš (1).JPGLetní vepřový guláš (2).JPG
    • Letní vepřový guláš (1).JPG
    • Letní vepřový guláš (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky. Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a přidáme maso, které osolíme a povaříme na sádle tak, aby se zatáhlo. Potom přidáme mletou papriku, promícháme a zalijeme 300 ml vody a dusíme do měkka. Dle potřeby dolijte vodu. 2 - Když je maso měkké vyvaříme šťávu cca na 0,5 cm zaprášíme hladkou moukou a dobře vše metličkou promícháme, zalijeme opět vodou tak, aby se maso dusilo a přidáme na kolečka nakrájené pórky i se zelenou částí a na plátky nastrouhané kedlubny. Vše důkladně promícháme, přikryjeme pokličkou a dusíme dokud zelenina nezačne zmenšovat svůj objem. od tohoto momentu podusíme guláš ještě 12 minut za občasného míchání. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz