hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Letní vepřový guláš (1).JPGLetní vepřový guláš (2).JPG
    • Letní vepřový guláš (1).JPG
    • Letní vepřový guláš (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky. Na sádle zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a přidáme maso, které osolíme a povaříme na sádle tak, aby se zatáhlo. Potom přidáme mletou papriku, promícháme a zalijeme 300 ml vody a dusíme do měkka. Dle potřeby dolijte vodu. 2 - Když je maso měkké vyvaříme šťávu cca na 0,5 cm zaprášíme hladkou moukou a dobře vše metličkou promícháme, zalijeme opět vodou tak, aby se maso dusilo a přidáme na kolečka nakrájené pórky i se zelenou částí a na plátky nastrouhané kedlubny. Vše důkladně promícháme, přikryjeme pokličkou a dusíme dokud zelenina nezačne zmenšovat svůj objem. od tohoto momentu podusíme guláš ještě 12 minut za občasného míchání. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz