hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    cikánský vepřový guláš (1).JPGcikánský vepřový guláš (2).JPG
    • cikánský vepřový guláš (1).JPG
    • cikánský vepřový guláš (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Jednu cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme ji na sádle. Přidáme na menší kousky nakrájené maso a povaříme tak, aby se maso zatáhlo. Přilijeme malé množství vody, maso se musí dusit, ne vařit, přilévejte vždy dle potřeby cca 150 ml vody. Dále přidáme mletou sladkou papriku a sůl, promícháme a dusíme dokud maso není poloměkké. Potom šťávu vyvaříme na cca 0,5 cm a vše zaprášíme moukou. Přilijeme znovu vodu a metličkou vše důkladně promícháme. Přidáme na drobno nakrájená rajčata a na kostičky nakrájenou papriku. Dusíme do měkka, obvykle 12 minut. Na talíři porce zdobíme na drobno nakrájenou cibulí, krátce osmahlé na sádle. Podávejte s těstovinami, rýží nebo houskovým knedlíkem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz