hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    cikánský vepřový guláš (1).JPGcikánský vepřový guláš (2).JPG
    • cikánský vepřový guláš (1).JPG
    • cikánský vepřový guláš (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Jednu cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme ji na sádle. Přidáme na menší kousky nakrájené maso a povaříme tak, aby se maso zatáhlo. Přilijeme malé množství vody, maso se musí dusit, ne vařit, přilévejte vždy dle potřeby cca 150 ml vody. Dále přidáme mletou sladkou papriku a sůl, promícháme a dusíme dokud maso není poloměkké. Potom šťávu vyvaříme na cca 0,5 cm a vše zaprášíme moukou. Přilijeme znovu vodu a metličkou vše důkladně promícháme. Přidáme na drobno nakrájená rajčata a na kostičky nakrájenou papriku. Dusíme do měkka, obvykle 12 minut. Na talíři porce zdobíme na drobno nakrájenou cibulí, krátce osmahlé na sádle. Podávejte s těstovinami, rýží nebo houskovým knedlíkem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz