hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pikantní vepřové pražského frajera (1).JPGpikantní vepřové pražského frajera (4).JPGpikantní vepřové pražského frajera (2).JPGpikantní vepřové pražského frajera (3).JPG
    • pikantní vepřové pražského frajera (1).JPG
    • pikantní vepřové pražského frajera (4).JPG
    • pikantní vepřové pražského frajera (2).JPG
    • pikantní vepřové pražského frajera (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na menší kousky. Potom je v zapékacím pekáči promícháme nejprve se solí a pepřem. Pak přidáme kečup, všechno ostatní koření, cibuli nakrájenou na kolečka, víno a vše důkladně promícháme. 2 - Maso pečeme v nezakrytém pekáči v troubě předehřáté na 210 stupňů. Podávejte ideálně s domácími hranolky, pečenými brambory nebo kaší. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz