hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    pikantní vepřové pražského frajera (1).JPGpikantní vepřové pražského frajera (4).JPGpikantní vepřové pražského frajera (2).JPGpikantní vepřové pražského frajera (3).JPG
    • pikantní vepřové pražského frajera (1).JPG
    • pikantní vepřové pražského frajera (4).JPG
    • pikantní vepřové pražského frajera (2).JPG
    • pikantní vepřové pražského frajera (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na menší kousky. Potom je v zapékacím pekáči promícháme nejprve se solí a pepřem. Pak přidáme kečup, všechno ostatní koření, cibuli nakrájenou na kolečka, víno a vše důkladně promícháme. 2 - Maso pečeme v nezakrytém pekáči v troubě předehřáté na 210 stupňů. Podávejte ideálně s domácími hranolky, pečenými brambory nebo kaší. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz