hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vepřová pečeně na mléce_celer (1).JPGvepřová pečeně na mléce_celer (2).JPG
    • vepřová pečeně na mléce_celer (1).JPG
    • vepřová pečeně na mléce_celer (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pečeni osolíme, opepříme a na oleji osmahneme tak aby se maso zatáhlo. Vyndáme pečeni na talíř a vložíme do výpeku na drobno nakrájenou cibuli a na kolečka nastrouhanou mrkev. Povaříme 2 minuty za stálého míchání na mírně staženém plameni. Vrátíme zpět pečeni a zalijeme ji mlékem tak, aby v něm byla ponořená. Dle chuti osolíme a vaříme dokud omáčka nezačne houstnout. Pak je hotovo. Pečeni vařte v hrnci bez pokličky, mléko ji nadzvedává a zašpiní vám sporák. Je nutné mléko často míchat aby se nepřipalovalo u dna. 2 - Celer nakrájíme na čtvrtky a vaříme v osolené vodě téměř do měkka. Když celer začne měknout, přidáme na kostičky nakrájené brambory. Vaříme dokud celer a brambory nejsou měkké. Vodu scedíme, přidáme všechny ostatní suroviny a rozmixujeme. Kaši podáváme k masu soplu s omáčkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso










  • Na kaši










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz