Postup
1 - Pečeni osolíme, opepříme a na oleji osmahneme tak aby se maso zatáhlo. Vyndáme pečeni na talíř a vložíme do výpeku na drobno nakrájenou cibuli a na kolečka nastrouhanou mrkev. Povaříme 2 minuty za stálého míchání na mírně staženém plameni. Vrátíme zpět pečeni a zalijeme ji mlékem tak, aby v něm byla ponořená. Dle chuti osolíme a vaříme dokud omáčka nezačne houstnout. Pak je hotovo. Pečeni vařte v hrnci bez pokličky, mléko ji nadzvedává a zašpiní vám sporák. Je nutné mléko často míchat aby se nepřipalovalo u dna. 2 - Celer nakrájíme na čtvrtky a vaříme v osolené vodě téměř do měkka. Když celer začne měknout, přidáme na kostičky nakrájené brambory. Vaříme dokud celer a brambory nejsou měkké. Vodu scedíme, přidáme všechny ostatní suroviny a rozmixujeme. Kaši podáváme k masu soplu s omáčkou. Dobrou chuť.