hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    vepřová pečeně na mléce_celer (1).JPGvepřová pečeně na mléce_celer (2).JPG
    • vepřová pečeně na mléce_celer (1).JPG
    • vepřová pečeně na mléce_celer (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pečeni osolíme, opepříme a na oleji osmahneme tak aby se maso zatáhlo. Vyndáme pečeni na talíř a vložíme do výpeku na drobno nakrájenou cibuli a na kolečka nastrouhanou mrkev. Povaříme 2 minuty za stálého míchání na mírně staženém plameni. Vrátíme zpět pečeni a zalijeme ji mlékem tak, aby v něm byla ponořená. Dle chuti osolíme a vaříme dokud omáčka nezačne houstnout. Pak je hotovo. Pečeni vařte v hrnci bez pokličky, mléko ji nadzvedává a zašpiní vám sporák. Je nutné mléko často míchat aby se nepřipalovalo u dna. 2 - Celer nakrájíme na čtvrtky a vaříme v osolené vodě téměř do měkka. Když celer začne měknout, přidáme na kostičky nakrájené brambory. Vaříme dokud celer a brambory nejsou měkké. Vodu scedíme, přidáme všechny ostatní suroviny a rozmixujeme. Kaši podáváme k masu soplu s omáčkou. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na maso










  • Na kaši










  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz