Postup
1 - Vepřové maso nakrájíme nejprve na plátky a následně na nudličky. Masové nudličky osolíme, promícháme s rozšlehanými vejci a škrobem a necháme v chladu odležet 30 minut. Hlávkové zelí nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli nakrájíme na drobno, česnek na tenké plátky a papriku na nudličky, které následně ještě přepůlíme. Namáčené houby nakrájíme na nudličky. 2 - Na sádle osmahneme dvě minuty vepřové nudličky za občasného promíchání. Potom přidáme zelí, cibuli, papriku, houby a dobře vše promícháme, podlijeme trochou vody. Povaříme 3 minuty, trochu stáhneme plamen a přidáme česnek, zázvor a opět vše dobře promícháme. Přidáme ocet, víno, cukr, volitelně můžete přidat Glutasol, není to sice potřeba, ale je pravda, že v čínské kuchyni se prostě používá. Na dvou lžících oleje krátce osmahneme na drobno nakrájenou chilli papričku a přidáme k masové směsi. Promícháme. A máme hotovo. Podávejte samozřejmě s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.