hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové žebírko na tarnovský způsob  (2).JPGVepřové žebírko na tarnovský způsob  (4).JPG
    • Vepřové žebírko na tarnovský způsob  (2).JPG
    • Vepřové žebírko na tarnovský způsob  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso naporcujeme, nakrájíme, osolíme, opepříme a osmahneme na sádle a vyndáme na talíř, který zakryjeme. Do výpeku přidáme ještě trochu sádla a vložíme na tenké plátky nakrájené žampiony s paprikami nakrájenými na nudličky, které v půlce ještě přeřízneme. Vložíme spařená, oloupaná a nasekaná rajčata. Lehce směs poprášíme hladkou moukou, podlijeme vínem a 100 ml vody. Dle chuti osolíme. 2 - Dobře vše promícháme, přivedeme k varu, stáhneme plamen a dusíme pod pokličkou 15 minut. Občas vše promícháme a dle nutnosti přilijeme trochu vody. Po 15 minutách vložíme do omáčky bobkový list a vrátíme zpět maso. Vše ještě 5 minut prohřejeme. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz